Vaknade i morse och tittade ut. Sämst väder som vanligt. Jag klev upp, gjorde kaffe och funderade. Borde kanske baka något nu när man är ledig. Något somrigt för att höja humöret lite. Sagt och gjort, jag drog fram pannor, skålar och vispar och satte igång.
Jag hade sommar som ursprungstema. Och eftersom jag köpt färska hallon som var hur goda (och dyra) som helst, passade de bra in. Allting blir så mycket bättre med färska bär än frysta. Smörkrämen blev luftig och lätt och smakar lite som hallonsorbet, fast lite sötare. Hade jag kunnat skicka dessa med posten hade jag skickat hem dom till Sverige. They are delish!
Resultatet blev i allafall en choklad cupcake, med hackade bitar av choklad. Med en rasberry swiss meringue buttercream toppad med en chokladglaze och färska hallon! Ser nästan ut som en glassbägare :)
Jag vet inte, bara kombinationen av hallon och choklad är helt perfekt. Smakmässigt och färgmässigt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar